Over mij

Als klein meisje stelde ik vaak de vraag “waarom?” en ontwikkelde ik een fascinatie voor het gedrag van mensen. Wat drijft ons om te handelen zoals we doen, waar komt ons denken vandaan, en waarom ervaren we de ene dag geluk terwijl we ons de andere dag vreselijk voelen? Deze nieuwsgierigheid leidde ertoe dat ik na de middelbare school psychologie ben gaan studeren. Na het behalen van mijn propedeuse ben ik overgestapt naar HRM, en in 2016 besloot ik terug naar school te gaan voor een Post-HBO opleiding tot coach.

Ik ben werkzaam als HR-adviseur bij de Koninklijke Landmacht, waar ik sinds het afronden van mijn coachopleiding ook collega-coach ben. De militaire omgeving is een mannenwereld, als tegenhanger heb ik mijn eigen bedrijf “Jouw Geluk”. Waarin ik de empathie, persoonlijke ontwikkeling, diepe en waardevolle gesprekken enorm waardeer.

Na het afronden van mijn coachopleiding begon er een transformatie in mijn leven, alsof er een zaadje was geplant dat langzaam begon te ontkiemen. Ik kwam voor diverse uitdagingen te staan en besefte dat ik eerder neigde weg te lopen van het leven dan er echt van te genieten. Constant bezig met vrienden, vakanties, sporten en werk, ik vond het moeilijk om werkelijk stil te staan. Thuiskomen was voor mij enerzijds een aangename ervaring, maar anderzijds voelde het als een last.

In de loop der jaren is steeds duidelijker geworden waarom dit zo was. De zoektocht naar geluk was altijd aanwezig, maar vanaf 2016 werd deze bewuster, doordat ik begon te ontwikkelen. Mijn eigen zoektocht naar geluk bewandel ik graag en vooral met heel veel plezier. Ultiem gelukkig zijn is een utopie, maar ik haal mijn dagelijkse geluk uit de fijne mensen om mij heen, met wie ik waardevol contact heb. Ik geniet van mijn gezin, het werken in de moestuin, koken voor vrienden en familie, schilderen en tekenen.

Scroll naar boven